Vårnyheter

Nu börjar äntligen värmen komma tillbaka efter en utdragen vinter och det känns extra lägligt att ge en liten blänkare om vad som händer i föreningen.

Utesäsongen för skyttet

Den 29 april börjar utesäsongen för pistolskyttet, det innebär att vi flyttar ut verksamheten till Maglarp där vi har våra ordinarie skyttetider under sommaren. Tiderna hittar ni här, http://www.trbg.se/program/

Än så länge är banorna i Maglarp bara godkända för .22 lr varför vi även äskat skjuttider i Söderslättshallen för skjutning med grovpistol. Notera att dessa tider inte kommer att vara bemannade med skjutledare och att det därmed bara är medlemmar med egen licens som kan nyttja de eventuella tider vi får.

Nya föreningsinstruktörer

Vi har nu äntligen också fått två utbildade föreningsinstruktörer vilket gör att vi för första gången kan anordna våra egna utbildningar för pistolskyttekortet. Vi ser med spänning fram emot att se våra första medlemmar som ska utbildas i egen regi.

Ungdomsverksamheten i Malmö

Tyvärr så huserar våra ungdomar fortfarande i Malmö tillsammans med deras ungdomar. Förhoppningen är fortfarande att vi ska kunna hitta en ny ungdomsledare och flytta tillbaka verksamheten i egen regi.

0 Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>